Dieta Dukan cartea ce te convinge sa slabesti

Dieta Dukan este una dintre cele mai bune diete ale momentului, dand rezultate foarte convingatoare in randul celor care o urmeaza. Dupa 30 de ani in care doctorul Dukan a folosit aceasta dieta in scop personal, tratand de obezitate cateva mii de persoane, acesta s-a decis sa o faca publica in cartea “nu stiu sa slabesc”, carte ce a devenit in scurt timp un Best Seller!

Cui ii este dedicata cartea Dieta Dukan?

Celebritati precum Jennifer Lopez, Giselle, Kate Middleton sau Katerine Jenkins au folosit aceasta dieta si au reusit sa slabeasca, promovand-o apoi intregii lumi. Este o carte scrisa intr-un limbaj foarte clar, in care s-au evitat termenii de specialitate, fiind astfel dedicata numeroaselor categorii de persoane.

Pot folosi dieta Dukan atat persoanele care sufera de obezitate avansata, cat si cele ce au nevoie sa dea jos doar cateva kilograme intr-un timp scurt. Cel mai important este ca dieta promoveaza slabirea sanatoasa si cu rezultate bune in timp, fara efecte negative cum pot aparea la alte diete mai putin bune.

Pe langa sfaturi practice despre slabit, si explicatia intregului procedez, doctorul Dukan a oferit in carte si multe retete si meniuri de slabit pe care le veti putea folosi, schimbandu-va stilul de viata pentru totdeauna. Sunt atat de multe, incat si o persoana morocanoasa la orice fel de mancare isi va gasi cu siguranta ceva sa ii placa!

De unde pot cumpara cartea Dieta Dukan?

Cartea se gaseste destul de greu in varianta romaneasca, insa pentru a va sari in ajutor va voi oferi o sursa sigura de unde o puteti cumpara, la cel mai mic pret din Romania. Am cautat timp de cateva zile pana cand am gasit de unde sa o cumpar, si pot zice ca diferenta de pret fata de alte librarii este considerabila.

Fiind tiparita intr-un numar limitat de exemplare, va recomand sa nu mai stati pe ganduri si sa o cumparati cat mai repede posibil. Anul trecut, in aceasta perioada nu prea mai era de gasit pe nicaieri, astfel incat autorul a fost nevoit sa suplineasca tiparirea acesteia, tiparind o cantitate limitata de carti.

Fiind o dieta foarte bine pusa la punct, cu recomandari din partea unuia dintre cei mai buni medici nutritionisti, dieta Dukan are cele mai bune rezultate in comparatie cu alte solutii pe care le gasiti la momentul actual. Merita urmata nu doar pentru slabit, ci si pentru detoxifierea organismului si crearea unui stil de viata sanatos.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *